mandag 24. november 2008

NKK utstilling i Vikingskipet med overnatting hos oppdretter Hege!

På fredag 21. november kjørte vi strake veien til Ilseng. Vi måtte forte oss fordi vi skulle rekke å være med på tur med Milo, Zahra, Diva, Una og Leon. Heldigvis rakk vi det, og fikk en flott tur i skogen på Ilseng. Sniper fikk virkelig løpt og kosa seg, morsomt å se ham sammen med andre Ridgebacker.. det blir bare mer og mer tydelig at vi må få oss en til.. hehe..

Her er 5 stk hunder på vei ut på jordet i nydelig vær



Full fart


Sniper, Rune og jeg skulle overnatte hos Hege, så etter gåturen bar det hjem til fødestaden til Sniper'n. Leon og hans fatter ble også med, etterhvert kom også Mette og Trine. Vi kosa og veldig. Hege laga nydelig mat, og de fleste drakk litt sprudlevann.


Disse to her, Leon og Sniper, leika hele kvelden. De måtte trues til et par timeouter, som varte i ca 2 x 5 minutter.


Diva
-
Denne frøkna her var ikke fullt så fornøyd. Hun var uten sin kjære mor Tujia, og likte IKKE guttebesøk i heimen. Hun var litt fornærma.. men det hjalp etterhvert..

"Åååhh, du er så go' du brutter"



"Pass deg Sniper, jeg tar deg jeg altså. Bryr meg ikke om du er littebitt større enn meg jeg altså!"


Leon: "Kan jeg være med å leke også?"


"Så deilig med en suss, selvom du kanskje er litt ung Wicki.. og forresten, ikke si noe til Una er du grei... "



"....kose kose kose kose kose..."



Altså, dette var da litt spesielle uttrykk...


Leon
"Åh denna stolen var god altså, nesten som fanget til fatter"


Diva
"Dette var ikke værst dette heller, endelig et trygt sted å hvile uten disse ufyselige brødrene mine"
---------------------------------------------------------------------------
Jeg klarte å legge igjen fotoapparatet i bilen, så jeg har ingen bilder fra selve utstillingen.. men..
Sniper kom på 2. plass etter bror Utah, Leon kom på 3. Sniper fikk CK, og mutter og fatter var kjempestolte. En stor takk til Hege som gikk med ham nok en gang.
--------------------------------------------------------------------------
Og her er hva dommer Martin Croeser hadde å si om Sniper:
-
"70 cm. Exl. head. G. eye. G. neck/should. Exl bone. Chest must still drop. G. ridge. Nice topline. Nice hind. quatrs. Nice mover."
-----------------------------------------------------------
HJEMME IGJEN
-
Sniper har fått premie..
-
... og er litt skeptisk, og samtidig litt skuffa.. hadde ønska seg noe å spise i grunnen. En pølsebit kanskje??




"Å hei, men denna var jo fin. Ikke så værst den sløyfa heller i grunn!"



"Johoooooooo, I'm so happy, happy happy happy!"



Så til slutt, Sniper har fått seg hus.. Og det var litt skummelt å gå inn i uten mutter, så vi testa det sammen. Etterhvert er det blitt flittig brukt.
-
TUSEN TAKK FOR EN STRÅLENDE HELG!!




5 kommentarer:

Anonym sa...

En flott helg hos Hege, vi ble "invitert" opp igjen ved en passende anledning til mer trening av sosiale ferdigheter på gården til Una's mor. Vi gleder oss allerede:-) Litt urutinert kjøp av utstillings-bolig til Sniper, den har han veltet rundt flere ganger allerede, så vi får prøve å modifisere den litt. Kjempeartig å se hundene løpe og leke fritt med sine artsfrender. Sikkert kjedelig, men samtidig litt godt å komme hjem til teppe ved ovnen...

Anonym sa...

hege
Tusen takk for en koselig helg sammen med dere. Ser nok at buret dere kjøpte er stort nok til to. Diva har fått løpetid nå så da venter vi spent på Tuija, Håper vi snakkes snart, kommer dere til letohallen? Ser jemmen ut som gutta koste seg skikkelig bra i helgen, her soves det nå etter en lang tur i dag..

lines galehus sa...

Takk det samme, vi hadde det kjempekoselig!! Ja, vi dro skikkelig til på bur vi, syntes han skulle ha litt god plass.. hehe.. Vi regner med at vi kommer til Letohallen! Og ja, disse to gutta kosa seg veldig.

Anonym sa...

Hei hei folkens.. Jeg må bare stemme i å takke jeg og :-) Hadde en super helg på Hamar. Ordentlig koselig å være sammen med dere alle :-) Og så mange flotte bilder du tok Line. Var noen blinkskudd der ja! Er det buret som er stort eller du som er lita Line? Hehe.. ;-) Så gigantisk ut. Ordentlig flott. Det vi kjøpte på Kongsberg har begynt å rakne i sømmene allerede. Skikkelig god kvalitet! NOT! Vi har ikke meldt på Lethohallen da vi mest sannsynlig skal bort. Men dersom det skjærer seg så tror jeg vi kommer en tur og hilser på hvertfall :-) Until then....

lines galehus sa...

Hehe.. Tror nok det er en kombinasjon av at jeg er liten og at buret er stort.. Kjedelig når buret er dårlig da, de er jo ikke akkurat gratis heller. Vårt henger sammen i sømmene, men det har for "bløt" ramme. Men men, man lærer så lenge man lever. Hadde vært veldig koselig å se dere da, så håper dere kommer en tur til Letohallen. Er jo så moro med gutta som er så glade i hverandre også!!