mandag 7. juli 2008

På Horten- Moss ferga


I dag har vi vært på tur med Horten-Moss ferga. Det er faktisk Sniper sin andre tur med denne ferga. Han ser noget bekymret ut der han sitter. Det som er saken er at på båten er det egne hunde/katterom. Der sitter man inne i et "glassbur". Sniper kikker etter alle menneskene som går forbi på utsiden. Han skjønner ikke hvorfor i all verden ingen kommer inn til ham, eller hvorfor han ikke kan gå ut til dem. Han prøvde seg på døra en gang, men det funka dårlig. Det var nemlig ei svingdør, så den "angrep" ham tilbake.. da ble han skeptisk.. hehe.. Ellers så følte vi tobeinte oss som om vi var dyr i en dyrehage. Man kan vel telle på ei hand hvem av de 500 som gikk forbi som ikke kikka inn på oss. Fikk virkelig medfølelse med apene i Kristiansand dyrepark!!

Ellers så hadde vi et annet lite problem, vifta på bilden slutta å virke... det regna som søren ute.. vi var fem i bilen, seks med Sniper'n. Kan si det ble litt vanskelig å se ut av bilvinduene. De dugget helt igjen... knurr.. Vi fikk til slutt kjøpt en fille som var innsatt med noe antidugg-greier, funka som søren det.






Her kan man skimte et par seilbåter. Tror vi så seks stykker på turen over Oslofjorden. Kjedelig med seiltur i regnvær da men..

1 kommentar:

hege sa...

Hehe! Jeg skjønner godt hva du mener! Det er som å sitte på utstilling der. Har gjort det sjøl en gang, men da var det heldigvis flere med hund ombord!