søndag 26. oktober 2008

Vakringen til mor

I går var vi på utstilling på Letohallen. Vi stilte ikke da, fordi vi var 1 dag for sent ute til å melde oss på.. er litt trege vi. Men vi har klart å melde oss på utstilling på Kongsberg og på Hamar, så vi får være fornøyd med det. Det er alltid morsomt å se Sniper's kjære oppdretter Hege. Vi er så glade og takknemlige for at vi fikk muligheten til å få Sniper.. Han er verdens vakreste, skjønneste, rareste og beste vovs. Diva, søsteren til Sniper ble Bir i går, Gratulerer så mye! Jeg hadde med meg kameraet, men tok bare 10 bilder eller noe.. helt håpløst. Uansett, vi fikk nå endelig hilst på lille Wicki. Hun var kjempesøt! Så fikk vi møtt igjen Walter, han var så fin atte. Avtalte at vi skulle møtes en dag, for de bor jo bare en halvtime fra oss!!


Slik ser Sniper ut når vi har hatt "bikkevakt" til ham, og ikke slipper han løs fra båndet med en gang vi kommer.. Rimelig fortvila og muligens litt fornærmet..


Her er vi nede ved Lågen, Numedalslågen. Tenkte vi skulle sjekke ut litt ved fossen, men der var det skummelt å gå. Berget var veldig glatt, så vi turte ikke slippe Sniper løs.


"Er det mulig at jeg kanskje kunne fått en smaksprøve??
(Sniper ligger rett ved siden av komfyren)




"Åååh, dette var nyyydelig mutter"
Sniper får fiskeboller i hvit saus med poteter og gulrøtter for første gang.


LETOHALLEN


Sniper med "gå pent grime", og han er IKKE spesielt fornøyd med det. Se det blikket..




Amatonga Bayana Wicki
"Wicki"

Dette er oppdretter Hege's nyeste skudd på stammen. Ei nydelig lita frøken..


Walter
Broren til Sniper, skikkelig skjønn gutt han også.
Han ble forøvrig Bim i dag, for han var med i dag også. Fikk cert og greier. "Gratulerer så mye broder'n."

Vi kjøpte hundeteppe til Sniper, og det likte han veeldig godt. Snork.. zzzzz



Og sånn ser Sniper ut når fatter står i baderomsdøra og roper på ham.. "Livredd" for at han må inn i den forgrømmade dusjen. "Da hopper jeg opp i fanget til mutter.."




2 kommentarer:

Anonym sa...

Ånei, ikke snakk om at vi ska dusje ser jeg! Muligens litt for stor te å ligge på fanget i sofaen nå? =P

lines galehus sa...

Nei, han liker IKKE å dusje =). Og ja, han er altfor stor for fanget mitt, men det var jo ganske søtt da. Skulle liksom ha mutter til å passe på seg da.. Han skjønner jo ikke at han er stor, han tror jo han er en liten fjert. Og det er han definitivt ikke.